Een menselijke onderneming met sterke waarden

Een onderneming op menselijke schaal

Adiutum, opgericht in 2008 door een IT-ingenieur, is een Brussels consultancy-bureau gespecialiseerd in IT-dienstverlening.

Met meer dan 60 vrouwen en mannen geven we tegenwoordig inhoud aan onze gezamenlijke doelstelling: onze klanten ondersteunen bij de ontwikkeling van hun projecten door hun expertise en technische ondersteuning te leveren.

Daarbij kunnen wij steunen op de technische competenties en persoonlijke kwaliteiten van onze consultants. Wij begeleiden hen gedurende hun hele carrière door hun stimulerende projecten en ontwikkelingskansen te bieden die direct aansluiten bij hun ambities.

Professionele ontplooiing
boven alles

Wij willen een andere benadering van consulting aanbieden. Wij denken niet in termen van specialisatie per sector of per vakgebied. Wij geven de voorkeur aan intellectuele verscheidenheid via onze uiteenlopende projecten door trajecten aan te bieden waarbij verschillende sectoren, bedrijven en vakgebieden betrokken zijn.

Dankzij de afwisselende missies kunnen onze consultants een breed scala aan multisectoriële kennis en vaardigheden ontwikkelen, waardoor ze polyvalent zijn op het gebied van methodes, technieken en strategieën.

Welwillendheid

Vertrouwen

Ontwikkeling

Lid van de groep MoOngy

In 2017 hebben wij ons aangesloten bij de groep MoOngy, een netwerk van gespecialiseerde slagvaardige bedrijven die actief zijn in de Engineering en IT-sector.

Met meer dan 6.500 werknemers en aanwezig in 13 Europese landen, is MoOngy Europees leider geworden op het gebied van consultancy. Dankzij deze samenwerking profiteren wij van de dynamische groei, het Europese netwerk en de bewezen methodes van de groep.

0
werknemers in 2021
0
landen
0
M€ aan omzet in 2021

Het team

Arnaud

Directeur

Mathieu

Financial Manager

Stéphanie

HR Manager – Fleet – Prevention

Sarah

Talent Acquisition Manager

Justine

Business Manager

Gaetan

Business Manager

Julia

HRM Officer