Carrière

Een heel team ten behoeve van uw carrière

Wij zetten ons in voor de carrière van onze consultants.

Bij Adiutum bieden wij u de mogelijkheid ervaring op te doen waarbij uw professionele ontplooiing centraal staat. Wij streven ernaar om langetermijnrelaties met onze consultants op te bouwen.

Daarom bieden wij al onze medewerkers contractuele stabiliteit (100% contracten van onbepaalde duur), begeleidingsmethodes en een persoonlijke loopbaanbegeleiding en de mogelijkheid om opleidingen te volgen en zich voortdurend te ontwikkelen.

Wij bieden tevens grote intellectuele flexibiliteit op het gebied van de activiteitsectoren, missies en technologieën om u te helpen een stabiele en verrijkende carrière op te bouwen die in lijn is met uw verwachtingen.

Een persoonlijke loopbaanbegeleiding

De maandelijkse operationele follow-up:

Tijdens de volledige duur van uw project wordt u begeleid door uw Business Manager die een maandelijkse follow-up uitvoert met de klant en de consultant. Deze balans wordt opgemaakt om het verloop van het project te volgen, naar uw behoeften te kijken en zich te verzekeren van uw welzijn en de uitbreiding van uw competenties. Naar aanleiding van de conclusies van deze balans zullen persoonlijke coaching of opleidingen aangeboden worden.

De trimestriële follow-up van uw carrière:

Zodra u bij ons komt werken, wordt u begeleid door onze HR-teams. Elk trimester voeren zij samen met u een follow-up van uw carrière uit. Met deze follow-up spitsen wij ons toe op de verwezenlijking en vooruitgang van uw professionele project. Onze teams helpen u bij het bepalen van de richting die u aan uw loopbaan wilt geven, van de doelstellingen die u wilt halen en de vaardigheden die u wilt verwerven. Ze werken daarbij samen met het commerciële team en passen zich aan uw behoeften aan bij het zoeken naar mogelijkheden.

Permanente bijscholing

Het ontwikkelen van uw competenties is van essentieel belang voor uw professioneel welzijn en loopbaanontwikkeling.

Of u nu technische, bestuurlijke of gedragsmatige vaardigheden wilt ontwikkelen of uw verworven kennis wilt valideren, bij Adiutum bieden wij u training en certificering aan om ervoor te zorgen dat uw vaardigheden aansluiten bij uw ambities.

Wij hechten bovendien veel waarde aan de samenwerking binnen onze teams. Daarom hebben wij een intern opleidingscentrum opgezet: Adiutum Validation Academy. De AVA-opleidingen worden gegeven door ervaren consultants die hun kennis willen overdragen aan jong gediplomeerden met het doel hen vertrouwd te maken met de sectoren, de uitdagingen ervan te begrijpen en de methodes en technieken ervan te ontdekken.

Carrière maken als consultant is mogelijk!

De loopbaanontwikkeling van onze consultants is één van de pijlers van onze managementstrategie.

Wij stellen alles in staat om u de middelen te geven waardoor u de gewenste richting kunt geven aan uw carrière. Technische ontwikkeling om expert te worden, hiërarchische ontwikkeling om teamleider te worden of ontwikkeling naar managementfuncties om de leiding van een project op zich te nemen, u bepaalt welke kant u op wilt. 

Bij Adiutum geloven wij niet in schalen, in verplichte ervaring, in competenties naar aanleiding van de leeftijd of het diploma. Wij geloven in verdienste, in werk en motivatie.

Waarom bij ons komen werken?

Contractuele stabiliteit

100% van onze werknemers heeft een contract van onbepaalde duur dat jaarlijks geëvalueerd wordt, binnen een groep die al 15 jaar groeiende is

Intellectuele verscheidenheid

Meer dan 500 klanten in Europa waarvan 80 in België verspreid over verschillende innovatieve en krachtige sectoren

Beperkte teams

Maximaal 15 consultants per Business Manager en Talent Acquisition Manager voor een persoonlijke follow-up

Internationale kansen

50 bureaus in 11 Europese landen die samenwerken om onze consultants zoveel mogelijk kansen te bieden

Veiligheid en inzetbaarheid

Dankzij veel commerciële teams, solide partners, dynamische sectoren en gevarieerde klanten